Na voljo
Martin Gluščič je kulinarično izobrazbo pridobil na Gostinski šoli Radovljica in Višji strokovni šoli za gostinstvo na Bledu, hkrati pa je aktivno sodeloval na kuharskih tekmovanjih in delal v restavraciji Center Lesce, kjer je pridobil prve praktične izkušnje. Nato je svojo pot nadaljeval s pripravništvom pri priznanih kuharskih mojstrih, med drugim pri Chefu Binetu Volčiču v restavraciji Monstera in Chefu Urošu Štefelinu v Vili Podvin.
Vrhunec njegove dosedanje kariere je bilo odprtje lastne restavracije Manu, ki je danes sinonim za vrhunsko slovensko kulinariko. S svojimi kuharskimi sposobnostmi in strastjo do inovacij si je Martin hitro prislužil odlične ocene in priznanja tako kritikov kot zadovoljnih gostov.
Meni se sestavi ob narocilu gosta, odvisno od sezone in dobavljivosti sestavin. Tasting menu je prilagodljiv, tako da cena variira glede na število hodov in izbranih sezonskih sestavin chefa.
Vaše želje in preference opišite ob rezervaciji.