Na voljo
Kot otrok je že zgodaj razvil strast do kuhanja, eksperimentiranja in narave. Med svojo šolsko in študijsko potjo je pridobival dragocene izkušnje v različnih restavracijah, ki so se raztezale po širokem spektru kuhinjskih stilov. Prvi okus vrhunske kulinarike je doživel v restavraciji Topolino na Bledu. Še v svojih 23 letih je prevzel vodenje kuhinj kar štirih hotelov v Bohinju.
Vendar je našel svoje pravo poslanstvo in strast v restavraciji Vila Bled, kjer je imel priložnost učiti se od izkušenih chefov Igorja Jagodica in Andreja Rovana. Nato je svoje znanje in kulinarično strast prenesel na restavracijo Vila Istra na Bledu. Nato je sledila njegova avantura v Londonu, kjer je pridobival dragocene izkušnje v restavraciji Club Gascon s Michelinovo zvezdico in prevzel vodenje kuhinje v restavraciji The Dock Seafood.
Preden se je odpravil na Škotsko, je v Londonu začasno nadomeščal Chefa Martyna Meida v restavraciji Ink. Po selitvi na Škotsko je svojo kulinarično pot nadaljeval v hotelu Rufflets. Toda nato se mu je odprla priložnost za prevzem Penziona in restavracije Milka v Kranjski Gori, kar je tudi sprejel.
V partnerstvu z Nino Bizjak sta skupaj vodila Milko od novembra 2016 do jeseni 2020. V kuhinji se mu je pridružil dolgoletni prijatelj Andrej Rovan, medtem ko je v strežbi sijajno delo opravljal Jan Dodoša. V začetku leta 2021 se je ekipa iz restavracije Milka preselila v Kranjsko Goro, v hotel Skipass. Tam je Miha restavracijo poimenoval po svoji babici Mariji, z imenom "Mama Marija."
V svojem prostem času najraje pobegne v gozd, kjer nabira naravne dobrote in jih spretno vključuje v svoje kulinarične kreacije.
Meni se sestavi ob narocilu gosta, odvisno od sezone in dobavljivosti sestavin. Tasting menu je prilagodljiv, tako da cena variira glede na število hodov in izbranih sezonskih sestavin chefa.
Vaše želje in preference opišite ob rezervaciji.