Na voljo
Kot oseba, ki že od otroštva živi s svežimi pridelki, in oseba, ki je zaradi svoje ustvarjalne osebnosti nagnjena k preizkušanju novih kombinacij, zelo rad delam s hrano. Kot profesionalni DJ sem imel priložnost sodelovati na številnih dogodkih in poskusiti veliko različnih jedi, kar me je pripeljalo do obiskovanja različnih restavracij tudi v prostem času. Ker rad uživam in temeljito analiziram jedi, sem preučil literaturo in internet, da bi razumel ne le, kaj se dogaja s sestavinami, ampak tudi kako in zakaj. Sem tudi nekdo, ki to znanje in izkušnje rad deli z drugimi ljudmi. Ker se ne vidim v ozadju profesionalne restavracije, kjer bi delal dolge ure stran od gostov in čakal, da izgorem, sem se tega projekta lotil kot platforme, na kateri lahko nekoliko bolj uživam v ustvarjalnih in organizacijskih vidikih gostinske dejavnosti. Tako lahko vse to delim z vami.
Vedno se o meniju vnaprej dogovorimo. Za celotno omizje (do 20 oseb) se pripravi enak meni. Okvirna cena za 6 hodov, ki jih pospremimo še z nekaj vina ali gin tonici, je 70 eurov na osebo. Število hodov je mogoče povečati, možnost je tudi vinska spremljava ob vsakem hodu: za prave gurmane lahko tako pripravimo tudi daljše degustacijske menije.
Minimalni znesek naročila je: 250,00 €