Na voljo
Kuharske tehnike sem se začela učiti v babičini restavraciji. Na teh temeljih sem kasneje dobila priložnost voditi restavracijo Bistrò.
Moja pot v svet gastronomije se je oblikovala iz študija gastronomskih turističnih doživetij na uglednem Baskovskem kulinaričnem centru v Španiji ter magistrski študij turizma v Sloveniji. Ker globoko cenim kulinariko, sem se udeležila tudi poglobljenega usposabljanja in delavnic o kolumbijski in italijanski gastronomiji. Moja neomajna strast je, omogočati kulturno izmenjavo s povezovanjem ljudi prek skupnih izkušenj okusov in kulinaričnih tradicij z vsega sveta. S pop-up večerjami, kuharskimi tečaji, zasebnimi kuharskimi storitvami in gastronomskimi izleti si prizadevam ustvariti pomembne povezave in nepozabne trenutke, ki slavijo bogastvo svetovne gastronomije.
HLADNE PREDJEDI Košarice s toastom, nadevane s karibsko cevichejem iz bananinih sadežev
VROČE PREDJEDI Kolumbijske pečene empanade s polnilom iz govejega mesa Košarice iz kasave, nadevane s kremastim avokado patéjem Kroglice iz juke, nadevane s sirom
GLAVNA JED Kartagensko črno goveje meso "Posta Negra" Kartagenski goveji jezik s kokosovim rižem Jadranska brancin in pečen krompirjev pire
SLADICA Ananasova torta s kokosovim drobljencem Mouss iz pasijonke
Meni je prilagodljiv in se sestavi po dogovoru z naročnikom. Cena variira glede na število hodov in izbranih sezonskih sestavin chefa.