Na voljo
Leonardo Fonseca Celis je kolumbijski kuhar, ki že več kot 6 let živi v Sloveniji. S svojim talentom, izkušnjami in latinsko dediščino prinaša edinstven spoj fine dinarske umetnosti, pridobljen v nekaterih najprestižnejših restavracijah po vsem svetu. Med njimi sta tudi El Chato in Noma, kjer je oblikoval svoje kuharske veščine in kombinacije okusov.
Največjo prepoznavnost pa je pridobil kot glavni kuhar v Hiši Franko, kjer je šest let vodil kuhinjo in pridobil impresivne tri Michelinove zvezdice. Kljub svojim obsežnim izkušnjam je Leonardo strasten zagovornik lokalnih sestavin, sezonskosti in osebnih kombinacij okusov, ki odražajo njegove izkušnje, potovanja in korenine. Njegov pristop k kuhanju je osredotočen na svežino, inovativnost in globoko spoštovanje do kulinarične umetnosti.
Meni je prilagodljiv in sestavljen po dogovoru z naročnikom. Cena variira glede na število hodov in izbranih sezonskih sestavin chefa.
Vaše želje in preference opišite ob rezervaciji.