Na voljo
Januš Grm je svojo kulinarično pot pričel pod mentorstvom chefa Uroša Štefelina v restavraciji Hiša Linhart. V restavracijo je vstopil kot popoln začetnik, vendar hitro napredoval in razvil lasten slog kuhanja podkrepljen s sodobnimi tehnikami. Zatem ga je pot vodila na tekmovanje Masterchef Slovenija, kjer mu je obete zmage preprečila okužba s takrat novim koronavirusom.
Kuharska pot ga je vodila v ustanovitev platforme Dine, kjer sedaj združuje regionalne kuharske talente, vseeno pa še vedno rad ohranja stik s svojo prvotno strastjo - kuhinjo!
Slovensko jajce - polenta trdinke, ocvirki, rumenjak, krompirjeva espuma
Tortelin polnjen z rumenjakom v žajbljevi omaki Ravioli z dimljeno skuto in pistacijami
Telečji hrbet, dimljena buča, pire zelene, pražena cvetača Filet mignon v omaki suhih tepk z drobnjakovimi štruklji in karameliziranimi hruškami
Fondant z musom bele čokolade in domačim jagodnim sladoledom