Na voljo
Domen Demšar je izkušen kuhar z bogatimi mednarodnimi izkušnjami. Svojo kulinarično pot je začel v mladih 20-ih letih, ko se je odpravil v London, kjer je uspešno zaključil prestižno Cordon Bleu šolo. Njegova strast do kuhanja ga je vodila do zaposlitve v ugledni restavraciji The Ivy, ki se nahaja v samem središču Londona. Po 1 letu in pol tam je svoje kuharske veščine nadgradil v članicah skupine SOHO House, eni izmed največjih gostinskih verig na svetu.
V sklopu SOHO House je Domen eno leto deloval v italijanski restavraciji Cecconi's, nato pa še eno leto v prvem članskem hotelu te verige, Babington House. S svojo zavzetostjo je prispeval k izjemnim kulinaričnim doživetjem za goste v teh ekskluzivnih okoljih.
Vrnitev v Slovenijo je prinesla nove izzive, saj trenutno deluje v Hotelu Bohinj ter pri organizaciji pop-up kulinaričnih dogodkov na Bledu. Poleg tega se vse bolj posveča tudi osebnemu kuhanju pri strankah doma ter za manjše skupine. Domen Demšar je kreativen kuhar, ki svoje mednarodne izkušnje prepleta z lokalnimi okusi, s čimer ustvarja edinstvena kulinarična doživetja za vsako priložnost.
HLADNA PREDJED Burrata s slovenskim češnjevim paradižnikom in domačim bazilikinim pestom TOPLA PREDJED Zeliščni arancini s sirom feta in domačo limonino omako GLAVNA JED Sezonska rižota DESERT Kuharjeva sladica
HLADNA PREDJED Carpaccio iz tune z avokadovo kremo, sezamom in sojinim prelivom TOPLA PREDJED Jadranske kozice v masleni omaki s chimichurrijem GLAVNA JED Hobotnica na žaru v brusnični omaki z grahom pireju z biskvitom iz sipinega črnila DESERT Kuharjeva sladica
HLADNA PREDJED Goveji karpačo z medeno-gorčično omako, parmezanom in rukolo TOPLA PREDJED Sezonska rižota GLAVNA JED Slovenski goveji file s krompirjem, pečenim v pečici, s sezonskimi zelišči DESERT Kuharjeva sladica