Na voljo
Rok Stubičar je začel svojo karierno pot kot glavni kuhar pri priljubljenem Kralj Žara, kjer je s svojim strastnim pristopom in izjemnim talentom kmalu postal prepoznavno ime. Danes pa zaseda prestižno mesto glavnega kuharja v restavraciji Birdie. Njegov kulinarični slog združuje najboljše elemente francoske in italijanske kuhinje, pri čemer vsako jed preoblikuje v pravo umetnino okusov. S kombinacijo tradicionalnih tehnik in sodobnih pristopov k kuhanju Rok ustvarja jedi, ki so hkrati izjemno okusne in estetsko dovršene. S svojo vizijo in talentom navdušuje tako gurmane kot kritike ter s svojo vlogo v restavraciji Birdie pomaga oblikovati vrhunsko kulinarično izkušnjo.
Izberite predjed: Tuna tartare / Beef tartare / Shrimp scampi / Pečena cvetača
Topla predjed: Domači ravioli
Izberite glavno jed: Porchetta / Steak / Riba
Priloga: Pire
Solata: Koromačova solata
Sladica: Crème brûlée